Piškotki in politika zasebnosti

Upravljavec podatkov spletnih strani Tančice intime, tancice-intime.si, je Starfiniti, www.starfiniti.com.

 

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletne strani tancice-intime.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

 

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih Tančice intime obdeluje, za izbris ali popravke.
Podjetje zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov:

  • pravico do dostopa do osebnih podatkov,
  • pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov,
  • pravico do izbrisa osebnih podatkov,
  • pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in
  • pravico do ugovora.

Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno elektronski naslov erpiceva@gmail.com.

Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

 

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne strani anaplesec.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Tančice intime bo osebne podatke varovala in preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani tancice-intime.si pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL.

 

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

Podatki, ki jih uporabnik zaupa na strani tancice-intime.si so zaupni. Tančice intime jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti.

Podatki so lahko posredovani:

  • podjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnih strani starfiniti.com (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic);
  • pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.

Privolitev

Z uporabo spletne strani tancice-intime.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Povezava z družbenimi omrežji

Na spletni strani tancice-intime.si je ustvarjena povezava do družbenega omrežja (Facebook).

Kontakt

Upravljavec osebnih podatkov:

STARFINITI d.o.o., Pod gabri 33, 3000 Celje, info@starfiniti.com.

Zadnja sprememba: 19.03.2019.