Na terapijo prihaja vedno več parov, ki bi radi obudili strast. Ki bi ponovno radi imeli izpolnjujočo spolnost. Pravijo, da bi radi bili ponovno intimni, saj je spolno življenje popolnoma zamrlo. Da so nazadnje seksali tudi več mesecev nazaj. Da kar več ne zagori plamen med njima. 

A pogosto se spolni naboj ni izgubil – je samo pokopan pod kupi neizraženih čustev.  A, ker večina ljudi intimnost povezuje samo s spolnostjo, ne ve, da je potrebno za dobro spolno intimnost negovati še druge vrste intimnosti. Negovati je potrebno razmerje, saj se privlačnost ne izgubi kar čez noč.  Potrebno je dolgoletno zanemarjanje, uvrščanje partnerskega odnosa na zadnje mesto med pomembnini stvarmi, molčanje o svojih potrebah, nerešeni in neodpravljeni skriti odpori, izogibanje večjih soočenj in zato tudi izogibanje neprijetnim občutkom. 

A z razvijanjem drugih intimnosti (čustveno, razumsko, duhovno, konfliktno…), konkretnim treningom, lahko ponovno odkrijemo v partnerskem odnosu strast in še več intimnosti kot prej.  Spolnost je namreč ujemanje vašega in partnerjevega bitja na telesni, razumski, čustveni in duhovni ravni. Bolj ko se ujemata na teh ravneh, več spolne privlačnosti čutita. Obdobja, ko privlačnost med partnerjema izgine so samo znak, da sta se s partnerjem razvijala v različne smeri. Če s partnerjem začneta resonirati na različnih vibracijskih ravneh, se ne bosta več medsebojno privlačila.  

Ni res, da je zveze konec, ker vas je partner nehal privlačiti. Partner vas je nehal privlačiti, ker je zveze konec. Če se s partnerjem nehata ujemati telesno, čustveno, intelektualno ali duhovno, se nehata ujemati tudi v spolnosti.  A vedno se najde pot, da ponovno najdeta pot k ljubezni. Kako? Tako da se prizna vso čustveno napetost, se pogovori o njej in odpravi odpore, zaradi katerih je med vama zrastla stena in se zato tudi več spolno ne privlačita. 

Kako negujemo več vrst intimnosti in se povezujemo na kar 7 ravneh v odnosu in intimi,  ki so podlaga za spolno intimnost in strast, pa vam bom razkrila na dogodku, ki neguje odnose Tančice intime. Karte so v prodaji na https://olaii.com/event/496/tancice-intime.

Zavedati se moramo, da dober odnos ni samoumneven in da je za dober odnos potrebno včasih tudi garati. Vabljeni na dogodek, da bo to garanje vsaj bolj zabavno in osrečujoče.